Moldovan știe de ce are nevoie la naționala de tineret: "Nu am văzut de mult un vârf autentic!"



 

**VIDEO** Moldovan știe de ce are nevoie la naționala de tineret:

Viorel Moldovan are parte de o nouă provocare în cariera sa, urmând să conducă reprezentativa de tineret a României.

Fostul tehnician al Rapidului este decis să obțină și rezultate importante la națională, chiar dacă este conștient de faptul că prioritate are formația condusă de Victor Pițurcă. Acesta a descoperit deja și problema pe care trebuie să o rezolve cât mai repede.

"Eu aș vrea să mă calific, pentru că automat voi da și jucători la naționala mare. Obiectivul meu personal este să fac o echipă competitivă și să ajung la un turneu final. Voi debuta pe 13 august la Ploiești cu Italia, într-un un meci amical. Apoi, pe 4 și 9 septembrie am ultimele meciuri din preliminariile actuale, campania fiind însă compromisă.

Trebuie să avem o strategie, pentru că generația 92-93 termină. Preliminariile încep abia în 2015, e un sistem total schimbat. Am un an de zile să lucrez și să formez o echipă, indiferent de individualități. Avem probleme cu atacanții! Nu am văzut de mult un vârf autentic care să facă diferența în careul advers", a spus Moldovan, în cadrul emisiunii Fotbal Club, de pe Digi Sport 1.

Viorel Moldovan este convins că va avea o colaborare bună cu Victor Pițurcă, deși subliniază că nu își dorește doar să formeze jucători pentru naționala mare.

"Prima reprezentativă are prioritate, trebuie să existe o colaborare, dar nu vor fi probleme! Totuși, eu vreau să am și rezultate, la fel ca Pițurcă. Ele te țin în viață".

Selecționerul naționalei de tineret susține că nu mai avea motivația pentru a continua pe banca Rapidului.

"Am avut un an foarte greu și dificil la Rapid, dar am promovat în prima ligă. Încă de la sfârșitul sezonului eram cu gândul în altă parte și s-a ivit această oportunitate. Cred că va fi foarte greu la Rapid, nu mi-a fost ușor acolo. E o provocare foarte interesantă acum pentru mine, vreau să am rezultate și o să văd apoi ce îmi va oferi viitorul", a mai afirmat Moldovan.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑