Ziua României. Gol Nicoliţă și dublă Rusescu în UEL. Vezi toate rezultatele



09 августа 2013

></p><p><strong>Într-o zi de joi excelentă pentru echipele românești, care s-au calificat în grup în play-off-ul Europa League, vești bune au venit și din alte părți ale continentului.</strong><br><br>Mijlocaşul <span style=Bănel Nicoliţă, a înscris, joi, un gol pentru AS Saint-Etienne în partida câştigată, în deplasare, scor 3-0, împotriva grupării Milsami Orhei din Republica Moldova, în manşa secundă a turului trei preliminar din Europa League. VEZI AICI golul lui Bănel

Nicoliţă, care a intrat pe teren în minutul 59, a înscris, zece minute mai târziu, pentru 3-0. Pentru alb-verzi au mai înscris Brandao 29 şi Hamouma 39.

La Milsami Orhei, formaţie antrenată de Ştefan Stoica, fundaşul Rareş Soporan a jucat tot meciul.

AS Saint-Etienne s-a calificat în play-off-ul Europa League cu scorul general de 6-0.

Și Raul Rusescu dovedește că nu este un transfer de pomană la FC Sevilla. Ex-atacantul Stelei, care a fost integralist la primul meci oficial pentru FC Sevilla, s-a remarcat printr-o “dublă“ realizată în meciul pe care spaniolii l-au câștigat în manșa a doua a turului trei preliminar, contra celor de la Mladost Podgorica.

“Ruse“ a evoluat cu dezinvoltură și a înscris de două ori, în primele 45 de minute (23 și 39). Într-un final, ibericii s-au impus cu 6-1, scorul general fiind lipsit de orice comentarii: 9-1. VEZI AICI dubla lui Rusescu

Tot în play-off-ul Europa League, a ajuns și Dorinel Munteanu, cu echipa sa Kuban Krasnodar, care a învins cu 1-0 pe Motherwell, scor 1-0, un meci care a fost condus bine de la centru de Cristi Balaj, arbitrul desemnat a conduce derby-ul de duminică, Dinamo - Steaua (DETALII AICI).

În fine, în penultimul act dinaintea grupelor, a juns și VFB Stuttgart, cu Alexandru Maxim pe teren din primul minut, dar înlocuit la pauză cu Harnik. Nemții s-au calificat cu mari emoții, datorită golului marcat în tur, când a fost 1-1. Maxim s-a zbătut mult, a luat și un galben, dar n-a reușit să marcheze, fiind lăsat la cabine. Până la urmă meciul s-a terminat 0-0.

Toata rezultatele serii de joi, 8 august:

></p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑