Întăriri la Astra. "Până luni, poate reuşim să aducem doi jucători. Sunt străini"



09 августа 2013

 

></p><p>Astra se întăreşte pe ultima sută de metri pentru play-off-ul Europa League. Giurgiuvenii au resimţit din plin absenţele din returul cu Trencin, iar Ioan Niculae şi-ar mai dori să aducă doi-trei oameni până săptămâna viitoare: <em><strong> a dezvăluit finanţatorul.

Astra a avut de suferit în returul cu slovacii de la Trencin din cauza absenţelor şi a oboselii acumulate de jucători, iar Daniel Isăilă a ceut întăriri ca să-şi poată îndeplini obiectivul: calificarea în grupele Europa League.

"Depinde şi de ce vor reuşi oamenii mei până luni seară când se dau listele la UEFA - dacă mai reuşim măcar unul, dacă nu două transferuri. Niciun jucător nu e din România. În România sunt prea scumpi şi prea slabi din păcate", a declarat Ioan Niculae.

Până la play-off, Isăilă trebuie să-şi monteze jucătorii pentru meciul cu Universitatea Cluj - transmis în direct de Digi Sport 1, duminică, de la ora 19:00.

"Din păcate, cei care au fost pe bancă şi în teren sunt aceiaşi mereu. Din cei accidentaţi nu e nicio şansă să joace", a spus Isăilă.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑