Caras: Va fi un miracol daca vom obtine un egal cu Anglia, insa trebuie sa credem in minuni



09 сентября 2013

 

03.09.2013 21:35

De această părere este selecţionerul Ion Caras inaintea meciului cu englezii din preliminariile Campionatului Mondial. Unii dintre jucatorii moldovenii sustin ca li se vor indeplini un vis daca vor evolua pe celebrul Wembley.

Jucătorii naționalei noastre de fotbal s-au reunit astăzi pentru meciul de vineri cu Anglia din preliminariile Campionatului Mondial. Selecționerul Ion Caras va deplasa în Anglia un lot alcătuit din 23 de jucători, dintre care nouă evoluează în Divizia Națională. Marea absență din selecționata Moldovei este Alexandru Gațcan, care este suspendat pentru meciul cu englezii.

Moldova a pierdut acasă cu 0 la 5 în fața Angliei, iar acum jucătorii susțin că nu vor repeta greșelile din partida de la Chișinău. Spre deosebire de selecționerul Ion Caras, căpitanul naționalei, Alexandru Epureanu nu crede că un egal va fi un miracol.

Partida Anglia-Moldova se va disputa vineri de la ora 22:00 pe stadionul Wembley, arenă care a găzduit în luna mai finala Ligii Campionilor dintre Bayern Munchen și Borussia Dortmund.

Anglia se află pe poziția secundă în grupă, având cu două puncte mai puțin decât liderul, Muntenegru, dar și cu un meci mai puțin disputat. Un egal în compania Moldovei ar fi un dezastru pentru englezi, deoarece le-ar reduce șansele de calificare la turneul final din Brazilia.

Источник – PrimeTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑