Austria-Suedia 1-1. Punct important pentru nordici, la meciul 100 al lui Zlatan la națională



09 сентября 2014

 

**VIDEO** Austria-Suedia 1-1. Punct important pentru nordici, la meciul 100 al lui Zlatan la națională

Austria şi Suedia au remizat în prima etapă a grupei G din preliminariile Euro 2016. A fost 1-1 la Viena, după golurile marcate de Alaba şi Zengin.

Austria şi Suedia şi-au împărţit punctele în prima etapa a grupei G din preliminariile Campionatului European din 2016. Gazdele au profitat de susţinerea propriilor suporteri şi au deschis scorul după şapte minute. Larsson a făcut henţ în careu, iar Alaba a transformat fără emoţii lovitura de la 11 metri.

Bucuria austriecilor nu a durat mai mult de cinci minute. Ibrahimovici - aflat la meciul său cu numărul 100 la națională - a trimis cu capul pentru Zengin, care a egalat cu un şut din întoarcere. Zlatan este doar al zecelea fotbalist suedez care atinge borna celor 100 de partide la lotul național.

Suedia putea să mai marcheze o dată, dar acelaşi Zengin a trimis în bară. Prima repriză putea să se încheie rău pentru oaspeţi - Isaksson a respins in extremis la o șansă mare de gol a gazdelor. Austriecii au avut la randul lor emoţii la un corner bătut de Kallstrom în minutul 82. Okotie a încercat spre final o reluare spectaculoasă, dar scorul a ramas 1-1.

ECHIPELE

Austria: Almer - Klein, Dragovic, Hinteregger, Fuchs - Baumgartlinger, Alaba - Harnik (Lazaro, 86), Junuzovic (Leitgeb, 77), Arnautovic - Janko (Okotie, 69)
Antrenor: Marcelo Koller

Suedia: Isaksson - Bengtsson, Granqvist, Antonsson, Martin Olsson - Larsson, Kallstrom (Wernbloom, 85), Ekdal - Durmaz (Elmander, 72), Ibrahimovic, Zengin
Antrenor: Erik Hamren

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑