Tiki taka n-a murit! Alcacer a marcat la debutul într-un meci oficial pentru Spania, după o fază superbă



08 сентября 2014

 

**VIDEO** Tiki taka n-a murit! Alcacer a marcat la debutul într-un meci oficial pentru Spania, după o fază superbă

Paco Alcacer, atacantul de 21 de ani al Valenciei, a debutat într-un meci oficial pentru Spania chiar în fața propriilor fani, deși - e adevărat - pe terenul rivalei Levante, pe Estadi Ciutat de Valencia.

Atacantul ”liliecilor” nu a jucat niciodată la naționala de tineret a Spaniei, deși a evoluat la toate celelalte grupe de vârstă ale selecționatelor spaniole. Cu toate acestea, Vicente del Bosque l-a convocat la echipa mare, pentru „dubla” cu Franța (amical) și Macedonia, din această săptămână.

Dacă în meciul cu Franța, a intrat pe parcurs, în minutul 67, în locul lui Diego Costa, cu Macedonia, în primul meci al preliminariilor pentru Euro, a fost trimis în teren din primul minut (VIDEO&DETALII).

Și Alcacer nu i-a înșelat încrederea lui Del Bosque. Atacantul de 21 de ani a marcat, în minutul 18 al partidei, pentru 2-0, după o fază superbă a spaniolilor, care a reamintit de epoca de glorie a selecționatei ”La Roja”, cu pase rapide în stilul tiki-taka. Golul lui Paco Alcacer a venit din marginea careului de 6 metri, după un assist al jucătorului lui Atletico, Juanfran.

Vezi mai jos golul lui Paco Alcacer:

 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑