Cahill nu a dat gol, dar e văzut drept eroul Angliei: "A fost momentul crucial!"



09 сентября 2014

 

**VIDEO** Cahill nu a dat gol, dar e văzut drept eroul Angliei:

Danny Welbeck a marcat ambele goluri ale Angliei în victoria cu 2-0 pe terenul Elveției (REZUMATUL VIDEO și DETALII AICI), însă cel mai important moment al meciului de luni seară i-a aparținut fundașului Gary Cahill, în opinia colegului acestuia de la Chelsea, John Terry, care a fost și căpitanul naționalei din Albion, înainte de retragerea din 2012.

În minutul 70, când britanicii conduceau doar cu 1-0, Drmic a scăpat singur și, după ce l-a driblat și pe portarul Joe Hart, a trimis din unghi către poarta goală. Cahill (foto, în stânga) l-a urmărit foarte bine și a respins mingea cu un tackling excelent, evitând un gol ca și făcut, care ar fi readus egalitatea pe tabelă.

Fundașul lui Chelsea a încheiat meciul purtând pe braț banderola de căpitan, pe care a preluat-o de la Rooney, înlocuit pe final.

"La 1-0, a apărut foarte bine acolo. Oamenii tind să treacă cu vederea acea viteză de repliere. A fost momentul crucial. Harty (n.r. portarul Joe Hart) s-a descurca bine, l-a întârziat pe Drmic, apoi Gaz (n.r. Gary Cahill) a venit cu un blocaj extraordinar. Face asta și la Chelsea, incredibil de des.", a spus John Terry, potrivit britanicilor de la Sky Sports.

29 de selecții și 3 goluri are Gary Cahill în naționala Angliei

78 de prezențe a adunat John Terry în prima reprezentativă a Angliei.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑