Visul croatului Marin Cilic a devenit realitate. Cum a cucerit primul titlu de Mare Slem



09 сентября 2014

Visul a devenit realitate pentru Marin Cilic. Tenismanul croat a cucerit primul titlu de Mare Slem in cariera. In finala turneului US Open, Cilic l-a invins pe japonezul Kei Nishikori.

 

Marin Cilic a preluat, din start, controlul asupra jocului si nu s-a lasat dominat de Nishikori pana la sfarsit. Croatul a reusit 17 asi, pe langa cei 2 ai adversarului, si 38 de lovituri castigatoare, de 2 ori mai multe decat japonezul. Dupa finala de la US Open, numerele favorite ale lui Cilic vor fi, cu siguranta, 6 si 3, incat croatul a castigat toate cele 3 seturi cu scor identic, de 6 la 3.

 

Marin CILIC, CAMPION US OPEN 2014: “În ultimele 4-5 zile multe s-au schimbat, mai ales, jocul meu. Am început să joc incredibil de bine. Pare ceva ireal – să devii campion al unui turneu de Mare Şlem.” 

 

Marin Cilic a cucerit, in premiera, un turneu de Mare Slem. Pe langa trofeul propriu-zis, el s-a ales cu un cec de 3 milioane de dolari si o urcare de 4 pozitii in clasamentul mondial, pana pe locul 12. Consolarea lui Nishikori e de 1 milion 450 de mii de dolari si urcarea de 3 pozitii in topul ATP, pana pe locul 8.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: turneu, Mare Slem, tenis de camp,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑