EURO 2016: Moldova - Muntenegru, 0-2. Suporterii Naţionalei cer demisia lui Curteian



09 сентября 2015
Foto: skd-maribor.si

Naționala Moldovei continuă să dezamăgească în preliminariile Campionatului European din 2016! Tricolorii au pierdut și meciul de pe teren propriu cu Muntenegru, scor 0-2.

Oaspeții au deschis scorul în partida jucată pe stadionul Zimbru în minutul nouă prin jucătorul lui Atletico Madrid, Stefan Savic.

Peste un minut, Moldova a ratat o ocazie uriașă de a egala, dar lovitura de cap trimisă de Artur Pătraș a nimerit bara transversală a porții adverse.

Nicolae Milinceanu a ratat încă o ocazie de a marca pentru naționala țării noastre, dar mingea trimisă de acesta cu capul a trecut puțin pe lângă poarta apărată de Poleksic.

Muntenegrenii și-au dublat avantajul în minutul 65. Beciraj s-a distrat cu apărarea selecționatei Moldovei și a stabilit scorul final.

După golul doi încasat de tricolori și până la finalul meciului, suporterii moldoveni i-au cerut demisia selecționerului Alexandru Curteian.

Reprezentativa țării noastre a suferit a șasea înfrângere în această campanie preliminară și este pe ultimul loc în grupa G, cu doar două puncte acumulat în opt meciuri.

Moldova va juca următoarea partidă pe nouă octombrie, la Chișinău, împotriva Rusiei.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑