Inca un pas facut de Spania: A castigat in fata Macedoniei, scor 1 la 0 - VIDEO



09 сентября 2015

La un pas de Campionatul European. Spania a castigat in fata Macedoniei, scor 1 la 0, si mai are nevoie de o victorie pentru a se califica la turneul final. Intr-un alt meci, Wayne Rooney a reusit un nou gol si a devenit cel mai bun marcator din istoria nationalei Angliei.

 

Mata a inscris acest gol fantastic in meciul cu Macedonia, din deplasare. Spaniolii au castigat cu 1 la 0 si sunt doar la o victorie distanta de Campionatul European. Ibericii ar putea obtine calificarea deja in urmatoarea partida, cea cu Luxemburg, din octombrie. In aceeasi grupa, Slovacia ocupa locul secund, cu 19 puncte, iar Ucraina e in spate, cu 16 puncte. Cele doua echipe au jucat aseara in meci direct si s-au despartit fara sa fi marcat, scor 0 la 0. In grupa E, Anglia bate tot. Ieri, britanicii au castigat in fata Elvetiei cu 2 la 0. Kane a deschis scorul. 

 


Mai tarziu, Rooney a marcat din penalty. Acesta a fost golul lui cu numarul 50 in tricoul nationalei. Rooney a devenit, astfel, cel mai bun marcator al Angliei din toate timpurile. Englezii au 24 de puncte in grupa, Elvetia are 15, iar Slovenia 12 puncte. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑