In cautarea celui de-al doilea succes la US Open. Novak Djokovic si Marin Cilic se vor duela in semifinala - VIDEO



09 сентября 2015

In cautarea celui de-al doilea succes la US Open. Croatul Marin Cilic si sarbul Novak Djokovic si-au castigat meciurile din sferturi si se vor duela in penultimul act. Cilic este campion in exercitiu la turneul din Statele Unite, iar Djokovic a ridicat trofeul deasupra capului in 2011.

 

Marin Cilic, numarul 9 mondial, a avut parte de un meci infernal contra francezului Jo-Wilfried Tsonga, jucator clasat pe locul 18 in topul ATP. Desi totul incepea bine pentru croat, cu victorii de 6 la 4 in primele doua seturi, jocul sigur al lui Cilic a disparut treptat. Tsonga a pus multa presiune pe adversar si a castigat cu 6 la 3, apoi si la tiebreak, reusind sa trimita meciul in decisiv. Aici, insa, tenismanul francez a cedat un game pe propriul serviciu, ceea ce i-a fost suficient lui Cilic sa duca la bun sfarsit victoria, scor 6 la 4. 

 

Cilic a castigat un meci extrem de dificil, care a durat 4 ore, si il va intalni in semifinale pe Novak Djokovic. Liderul mondial s-a impus in fata spaniolului Feliciano Lopez cu 6 la 1, 3 la 6, 6 la 3 si 7 la 6. 

 

In concursul feminin, derby-ul surorilor Williams s-a incheiat in favoarea Serenei. Numarul 1 in topul WTA a castigat cu 6 la 2, 1 la 6 si 6 la 3. 

 

Serena Williams va da piept in semifinale cu revelatia turneului, italianca Roberta Vinci, jucatoare clasata pe locul 43 in topul mondial.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑