ŢSKA Moscova a învins Minnesota Timberwolves în prelungiri cu scorul de 108-106



09 октября 2013

 

Echipele din NBA se pregătesc de noul sezon. Unele formaţii joacă meciuri în SUA, cu echipe din Europa, iar altele evoluează în afara ţării. În ultimele partide, Minnesota Timberwolves a pierdut meciul cu ŢSKA Moscova, iar Phoenix a învins categoric Maccabi Haifa.

ŢSKA Moscova a învins Minnesota Timberwolves cu scorul de 108-106. Baschetbalistul formaţiei din Rusia, Jeremy Pargo a fost eroul meciului, înscriind punctele decisive în prelungiri. Cel mai bun marcator al echipei învingătoare a fost însă Milos Teodosic, care şi-a trecut în cont 26 de puncte. Minnesota a suferit prima înfrângere în meciurile de pregătire.

O altă echipă din NBA, Phoenix Suns şi-a spulberat adversarul din primul meci de pregătire către noul sezon. Suns a învins formaţia Maccabi Haifa, din Israel, cu scorul de 130-89. Jucătorul echipei americane, Eric Bledsoe a făcut spectacol, reuşind să înscrie 22 de puncte, fiind cel mai bun marcator al meciului.

Într-o altă partidă din presezon, Denver Nuggets a învins gruparea Los Angeles Lakers cu scorul de 97-88. Houston Rockets şi Indiana Pacers vor juca pe 10 octombrie un meci demonstrativ în capitala Insulelor Filipine, Manila. Meciurile cu participarea echipelor din NBA vor mai avea loc încă în şapte oraşe din toată lumea. Noul sezon al Ligii Nord-Americane de baschet va începe pe 29 octombrie.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑