Naţionala Moldovei, gata de meciul cu San Marino. La ce speră tricolorii



09 октября 2013

 

Chiar dacă îi aşteaptă un meci cu cea mai slabă echipă din lume, jucătorii naţionalei Moldovei au fost rezervaţi în promisiuni! Tricolorii speră să nu comită aceleaşi greşeli ca şi în amicalul cu amatorii din Andorra, selecţionată cu care Moldova a remizat în luna august, scor 1-1.

"Putem prinde un meci rău. Putem prinde un meci foarte bun şi să câştigăm. Totul depinde de noi. Cred că nu vom repeta greşeala din meciul cu Andorra", a declarat Alexandru Gaţcan, mijlocaş Moldova.

"Spectatorii aşteaptă cât mai multe goluri şi un meci frumos. Sperăm să nu-i dezamăgim", a menţionat Victor Golovatenco, căpitanul naţionalei.

În partida cu San Marino, ar putea juca unul şi din golgheterii campionatului, Viorel Frunză, care a fost convocat în premieră în această campanie preliminară.

"Şanse de calificare de la bun început au fost foarte mici. Important ca în aceste meciuri jucătorii să-şi demonstreze valoare pe care o au şi să încerce să ajute cât mai bine echipa", a spus Frunză.

Tot cu San Marino, la naţională ar putea debuta portarul Ilie Cebanu, care a fost titular la Tom Tomsk în ultimele două etape din Premier Liga rusă.

"Aceste două meciuri mă ajută să fac un pas înainte în cariera de fotbalist. Componenţa o vom afla în ziua meciului, la şedinţa tehnică. Sunt sigur că cei care vor ieşi pe teren vor face tot posibilul ca să obţină o victorie", a afirmat Ilie Cebanu.

Partida Moldova - San Marino se va juca vineri, de la ora 19:00, pe stadionul Zimbru, din Chişinău.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑