În apărarea lui Platini



09 октября 2015

 

Comitetul Executiv al UEFA, organismul conducător al fotbalului european, şi-a exprimat susţinerea faţă de preşedintele său, Michel Platini, care va face apel împotriva suspendării de 90 de zile dictată împotriva sa de către Comisia de Etică a FIFA. 

Datorită acestui viitor apel, Comitetul Executiv al UEFA nu consideră necesar, "la ora actuală", să încredinţeze interimatul preşedinţiei forului continental celui mai vechi vicepreşedinte al său, spaniolul Angel Maria Villar.

Pe de altă parte, Comitetul Executiv a confirmat organizarea unei reuniuni a celor 54 de federaţii membre, pe 15 octombrie la Nyon, sediul instanţei europene. O reuniune de urgenţă a Comitetului Executiv al UEFA va avea loc, de asemenea, în aceeaşi zi. Platini poate face apel împotriva suspendării sale în faţa Comisiei de recurs a FIFA, iar apoi în faţa Tribunalului de Arbitraj pentru Sport de la Lausanne. Chiar înainte de anunţarea suspendării sale, Platini şi-a depus scrisorile de susţinere necesare pentru a fi candidat în alegerile pentru preşedinţia FIFA, programate pe 26 februarie. 

Источник – JurnalTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑