Stancu a avut o bară cu Finlanda: "Pur şi simplu mingea nu a vrut să intre în poartă"



09 октября 2015

 

**VIDEO** Stancu a avut o bară cu Finlanda:

România şi Finlanda au terminat la egalitate partida disputată joi seara pe Arena Naţională, 1-1. Ovidiu Hoban a adus un punct tricolorilor, cu reuşita din prelungiri, iar elevii lui Anghel Iordănescu depind doar de ei pentru calificarea la Euro 2016.

Bogdan Stancu a fost titular în partida de joi seara şi a lovit bara, în minutul 8, cu o lovitură de cap, după un corner executat de Torje. 

"Nu se transformă în misiune imposibilă această calificare. Pur şi simplu mingea nu a vrut să intre în poartă. Am avut puţin ghinion, portarul lor a fost într-o zi mare. Pe noi ne-a costat acel contraatac al lor, dar mă bucur că am avut puterea să revenim pe final în cărţile calificării", a spus Stancu.

Jucătorul român a afirmat că reprezentativa Insulelor Feroe nu trebuie tratată de sus: "E clar că noi trebuie să mergem în Insulele Feroe şi să câştigăm. Nu trebuie să îi tratăm de sus, trebuie să fim serioşi şi să câştigăm. Sincer, nu mă gândeam că o să stăm în ultimul meci cu Feroe, dar iată că s-a întâmplat".

 

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑