Suporterii echipelor naționale de fotbal ale Moldovei şi Irlandei au jucat o partidă amicală la Chişinău



09 октября 2016
foto: nuami.ro
Duelul moldo-irlandez a început cu o zi înaintea fluierului de start al partidei din preliminariile Campionatului Mondial.
Suporterii echipelor naționale de fotbal ale Moldovei şi Irlandei au jucat o partidă amicală la Chişinău. Confruntarea fanilor s-a încheiat fără goluri:
"A fost frumos. A fost un meci plăcut, care a demonstrat prietenia fotbalistică înainte de meciul oficial. Uite că primesc şi cadouri. Este plăcut. Am primit o sticlă cu vin. MUSCA Sper ca meciul dintre Moldova şi Irlanda să nu se încheie cu 0-0, dar echipa Irlandei are multe remize. Posibil că se va încheia cu 1-1. Aş vrea să învingem cu 5-0, dar nu văd cum s-ar putea întâmpla asta. Nu avem jucători capabili să înscrie atât de mult, deoarece Robbie Keane s-a retras".
"Mergem la Lvov an de an şi acolo ne-am împrietenit cu fanii irlandezi. Fotbalul este pentru suporteri şi trebuie să organizăm cât mai des astfel de meciuri pentru a avea legături strânse cu alţi suporteri. A fost un eveniment frumos".
Irlanda va fi susţinută în partida de la Chişinău de peste o mie de fani:
"Moldova este o ţară frumoasă. Am înţeles că votca este ieftină. Am venit aici mai mult pentru votcă decât pentru bere".
Suporterii irlandezi au devenit cunoscuţi în toată lumea după ce au impresionat în timpul desfășurării EURO-2016 din Franţa.
Aceştia i-au făcut până și pe polițiștii francezi să cânte alături de ei. Suporterii irlandezi i-au cântat unui bebeluş francez un cântec de leagăn într-un mijloc de transport din Bordeaux.
Reprezentativa Irlandei ocupă locul 31 în clasamentul FIFA, iar la EURO-2016 a ajuns până în optimile de finală.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑