Jonny, jucătorul Celtei, are un mesaj pentru CR7: ”Ar fi onorabil să admită că n-a fost penalty!”



09 декабря 2014

 

**VIDEO** Jonny, jucătorul Celtei, are un mesaj pentru CR7: ”Ar fi onorabil să admită că n-a fost penalty!”

VIDEO Real Madrid-Celta Vigo 3-0. Cristiano Ronaldo a marcat al 23-lea său hat-trick în La Liga - record al competiției - cu Celta Vigo, dar primul său gol, din minutul 36, a venit dintr-un penalty controversat. Portughezul a căzut ca secerat în careu, deși Jonny, fotbalistul galicienilor, abia l-a atins pe braț, din alergare. Acum, fundașul de 20 de ani îi cere lusitanului să admită public că l-a păcălit pe arbitru.

Internaționalul U21 al Spaniei, Jonny Castro, crede că astfel de acțiuni, ca cea protagonizată de Cristiano Ronaldo, ar trebui pedepsite, întrucât pătează imaginea fotbalului.

„Cred cu tărie că astfel de acțiuni ar trebui pedepsite. În final, murdăresc fotbalul puțin. Dacă am fi toți cinstiți în acest tip de faze, arbitrii ar fluiera mai rar și meciurile ar fi mult mai ușoare pentru ei. Trebuie să-i ajutăm pe arbitri”, a spus Jonny.

Fundașul Celtei susține că Ronaldo nu este un trișor prin natură și admite că toți fotbaliștii încearcă uneori să-i păcălească pe arbitri.

„Am văzut deja de foarte multe ori și alți fotbaliști care se aruncă, dar ulterior recunosc că nu a fost fault. Ar fi onorabil din partea sa să admită și el. Cristiano nu mi s-a părut niciodată un trișor. Toți facem astfel de simulări câteodată, cu toții ne-am aruncat la pământ la anumite faze, fie că a fost din inerție sau din alte motive”, a mai spus fundașul de 20 de ani.

Jonny admite, însă, că și fără acel penalty, Real Madrid a meritat să câștige.

„A fost un moment important atunci, la 1-0, dat fiind că până atunci fuseserăm la nivelul lor, dar trebuie să recunoaștem că după aceea au meritat să câștige”, a declarat jucătorul spaniol.

„Jucători care cad și care simulează vedem adesea în meciuri. În acest caz a fost o acțiune rapidă și Cristiano a simțit contactul, dar nu a fost îndeajuns pentru un fault care să-i provoace căderea. A căutat clar penalty-ul, iar arbitrul l-a crezut și a fluierat. Apoi, am înotat contra curentului, iar asta e foarte dificil contra lui Real Madrid”, a mai spus Jonny Castro.

Vezi mai jos faza penalty-ului controversat obținut de Ronaldo:


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑