După umilința cu Astra, Dinamo mai primește o lovitură. ”Nu mă simt atras!”



09 декабря 2014

**VIDEO** După umilința cu Astra, Dinamo mai primește o lovitură. ”Nu mă simt atras!”

Dinamo nu trece prin momente dintre cele mai bune pe acest final de an. Eșecul la scor suferit în fața Astrei, scor 1-6, nu a reprezentat singura lovitură pentru gruparea roș-albilor.

După umilința de la Giurgiu, Astra - Dinamo 1-6, roș-albii mai au un meci oficial de disputat în 2014, cel din Cupa Ligii, contra Universității Cluj. Acest meci cu ardelenii va fi și ultimul pentru Ionel Dănciulescu pe banca tehnică a roș-albilor, cel puâin în acest moment.

”Eu am știut de la început cât voi sta pe banca tehnică a echipei. Am ieșit și am spus altceva pentru că altfel n-ai credibilitate în fața jucătorilor, deși cred că sunt respectat.

Dar, eu știam acest lucru, mai ales că nu mă simt atras de această meserie”, a spus Ionel Dănciulescu, prezent fiind în studioul emisiunii ”Fotbal Club” de la Digi Sport.

Fostul golgheter al roș-albilor spune că nu va mai accepta să continue pe banca tehnică a echipei, chiar dacă cei din conducerea clubului îi vor spune că n-au găsit altă soluție.

”Nu mai rămân antrenor la Dinamo, după acest meci. Nu mai continuu și, gata. Cred că Astra ne putea bate indiferent, pentru că ei au o echipă foarte bună, dar această diferență de scor a cântărit în opiniile unor oameni față de mine.

Chiar dacă cei din conducere îmi vor spune că n-au altă soluție, tot nu voi mai continua”, a conchis Dănciulescu la Digi Sport.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑