Steliştii sunt convinşi că îşi vor păstra însemnele. "Se va rezolva pentru o sumă rezonabilă"



09 декабря 2014

 

**VIDEO** Steliştii sunt convinşi că îşi vor păstra însemnele.

Steaua a ajuns la un consens cu Clubul Sportiv al Armatei şi va putea folosi însemnele şi culorile până pe 15 decembrie, timp în care campioana va mai disputa două meciuri, cu Dinamo Kiev în Europa League şi cu CSMS Iaşi în Cupa Ligii.

Helmuth Duckadam e sigur că patronul roş-albaştrilor se va înţelege cu reprezentanţii MApN şi brandul "Steaua" va râmâne al trupei condusă de Gigi Becali.

"Eu cred că se va rezolva problema. Ar fi o absurditate. Vorbeam cu cineva de la UEFA şi era nedumerit legat de ce se întâmplă. Se va ajunge la un numitor comun. Gratis nu va renunţa armata, dar sperăm să fie o sumă rezonabilă. Steaua reprezintă România", a spus preşedintele de imagine al Stelei la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

Steliştii sunt siguri de calificare

Bucureştenii se află în faţa celui mai important test al stagiunii. Dau piept pe Arena Naţională cu Dinamo Kiev. Pentru a ajunge în "şaisprezecimile" competiţiei, Steaua are nevoie de un succes cu ucrainenii, coroborat cu un rezultat pozitiv al lui Rio Ave, pe teren propriu, cu Aalborg.

"Eu sunt încrezător că ne calificăm. Dinamo Kiev nu e o echipă de speriat, dar are valoare. Dacă o învingem, suntem calificaţi. Rio Ave nu va pierde în faţa celor de la Aalborg. Portughezii nu au decât de arătat că au valoare de Europa League", a adăugat fostul portar.

Vor să profite de problemele rivalelor

></strong></span></p><p>Echipa condusă de <strong>Costel Gâlcă</strong> se poate întări cu jucători de la echipele tari ale campionatului care au probleme, <strong>CFR</strong> şi<strong> Petrolul</strong>. Steaua poate cumpăra la preţ redus fotbalişti de la rivalele la titlu din această stagiune.</p><p><em><strong>, a încheiat Duckadam.

 VIDEO CU DECLARAŢIILE LUI DUCKADAM


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑