Maxim Bolotov este mai pregătit ca niciodată de următoarea sa luptă



09 декабря 2015

 

În cadrul galei KOK de pe 19 decembrie, kickboxerul moldovean Maxim Bolotov se va duela cu ucraineanul Andrei Ohotnik. 

Maxim Bolotov are în palmares 11 meciuri disputate după reguli K-1. Sportivul a câştigat opt dintre ele şi a pierdut doar una. Alte două lupte le-a încheiat la egalitate. Următorul adversar al lui Bolotov va fi ucraineanul Andrei Ohotnik.

"Da, desigur sunt mai pregătit ca niciodată! Mereu pregătesc ceva deosebit şi interesant. Deja vom vedea cum se va comporta adversarul în ring. Ca de obicei, mă voi strădui să fac show", a spus Bolotov.  

Antrenorul lui Bolotov, Andrei Grosu, a promis că luptătorul moldovean va avea parte de o surpriză dacă îl va învinge pe Ohotnik: "Pentru el este un examen. Avem un plan stabilit că dacă vom trece cu brio de această luptă, atunci Bolotov va avea un adversar mult mai puternic cu care a luptat anterior Ohotnik." 

Organizatorii au dat asigurări că lupta dintre Maxim Bolotov şi Andrei Ohotnik va fi una dintre cele mai spectaculoase din cadrul Galei KOK de la Chişinău.

"Maxim Bolotov este unul dintre cei mai extravaganţi luptători din Moldova şi nu numai. Este cunoscut în toată lumea pentru ieşirile lui şi pentru purtările lui. Maxim nu totdeauna arată o luptă aşa cum doresc antrenorii lui. În schimb, el nu face niciodată un pas înapoi. Bolotov merge mereu până la capăt şi e gata să lupte cu orice adversar", a spus preşedinte FEA, Dorin Damir.

În cadrul Galei se vor desfăşura în total 13 lupte după reguli K-1 şi o partidă după reguli MMA.

Gala KOK va avea loc pe 19 decembrie şi se va desfăşura la Sala Polivalentă din Chişinău. Evenimentul va fi transmis în direct de posturile TV Eurosport şi FightBox.

Cel mai ieftin bilet la acest eveniment costă 180 de lei. 

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑