Șumudică: ”Fără Budescu și Alibec nu putem termina în primele 3 din Liga 1!” Ce spune despre Steaua



09 декабря 2015

 

Șumudică: ”Fără Budescu și Alibec **nu putem termina în primele 3** din Liga 1!” Ce spune despre Steaua

Problemele financiare ale celor de la Astra par departe de a fi rezolvate în cel mai scurt timp, astfel că și antrenorul Marius Șumudică pare că s-a resemnat cu ideea că va pierde cei mai buni jucători în pauza de iarnă.

Într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT, găzduită de emisiunea ”Fotbal Club”, de la Digi Sport, tehnicianul în vârstă de 44 de ani a spus că singura soluție ca Astra să poată supraviețui este vânzarea de jucători. În plus, Șumi a mai spus că Steaua este singura echipă din Liga 1 capabilă să cumpere jucători de la gruparea giurgiuveană.

”Nu s-au rezolvat problemele, au fost amânări, nu știu dacă se vor putea rezolva aceste chestiuni fără vânzări de jucători și aici nu e vorba doar de Budescu, ci și de alți jucători.

În momentul de față, Astra nu are nicio șansă de a se bate la titlu, dacă se vor vinde jucători. Dacă nu existau probleme financiare și se păstra lotul, Astra se bătea pentru câștigarea trofeelor în care este implicată.

Nu știu eu exact ce oferte sunt, dar singura echipă din Liga 1, nu vreau să jignesc pe nimeni, care ar putea transfera este Steaua. Nu știu dacă cei de acolo vor jucători anume, nu am primit oferte, dar au venit mai mulți jucători la mine care au spus că vor să plece”, a detaliat Șumudică, cel care însă nu a dorit să dea și exemple.

Șumudică susține că Astra, fără Budescu și Alibec, va deveni o echipă de pluton.

”După Budescu, și Alibec are foarte multe variante de transfer, știu sigur că și Valerică Găman are variante să plece sigur. Și atunci, cum să mai spun că Astra se bate la campionat?

Probabil că singura metodă ca noi să mergem mai departe este să vindem jucători. E tragic, mă doare, pentru că am muncit și... Să sperăm că pe data de 15 se vor face plățile, pentru că eu nu-mi doresc să plece niciun jucător. Fără Budescu și Alibec nu putem termina în primele 3”, a conchis Șumudică la Digi Sport. 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑