Steaua a ofertat patru jucători de la Astra! ”Au mai transferat și de la Urziceni sau CFR Cluj și n-a mers”



09 декабря 2015

 

**VIDEO** Steaua a ofertat patru jucători de la Astra! ”Au mai transferat și de la Urziceni sau CFR Cluj și n-a mers”

Steaua se pregătește pentru campania de achiziții și vrea să profite și de situația de la Astra, care traversează grave probleme financiare. Conform colegilor de la ”Digi Sport Special”, roș-albaștrii au ofertat deja patru fotbaliști de la gruparea giurgiuveană.

Oficialii Stelei se pare că au înaintat primele oferte pentru Valerică Găman (26 de ani), fundaș central, Gabriel Enache (25 de ani), Denis Alibec (24 de ani) și Junior Morais (29 de ani).

Prezent în studioul emisiunii de la Digi Sport, Dinu Gheorghe, fostul președinte al celor de la Astra, a spus că are cunoștințe legate de oferte pentru Găman și Alibec, dar din străinătate.

”Găman, de la 1 ianuarie, va intra în ultimele șase luni de contract și poate semna cu oricine, așa că este posibil ca oficialii Astrei să încerce acum, pe ultima sută de metri, să mai ia un ban pe jucător. Toată lumea știe că Valerică este un fundaș foarte bun, care ar face față fără probleme la Steaua 

Apoi, Enache este un fotbalist care acoperă două posturi. El a jucat și fundaș dreapta la Astra și ar crește forța ofensivă a Stelei, în bandă cu Adi Popa. 

Alibec este un atacant foarte bun, din ce știu mai are un an și jumătate de contract, este clar că ar fi și el o achiziție bună pentru Steaua.

Iar Morais este un fundaș stânga foarte bun. Cu el și cu Guilherme, Steaua ar fi complet acoperită, pentru că Toșca ar reveni ca fundaș central”, a spus Dinu Gheorghe.

Fostul oficial al ”astralilor” crede că dacă Astra se va despărți de cei patru jucători, plus Budescu, care are ofertă din țările arabe, atunci Astra nu ar mai conta deloc în actualul sezon.

”Problemele financiare de acolo sunt foarte mari și ar fi greu pentru Astra. dar, aduceți-vă aminte că Steaua a mai transferat jucători de la CFR sau de la Urziceni care nu s-au adaptat, așa că, cine știe, poate Astra va lua campionatul în fața Stelei și fără acești jucători”, a conchis Dinu Gheorghe la Digi Sport

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑