Antrenorul român, Cosmin Olăroiu, se pare că poartă ghinion naţionalei saudite



 

După ce a înregistrat două eșecuri în amicale cu selecţionata Arabiei Saudite, tehnicianul în vârstă de 45 de ani, Cosmin Olăroiu, a pierdut și primul meci oficial, de data aceasta în cadrul Grupei B a Cupei Asiei pe Națiuni.

Echipa pregătită de Olăroiu a fost învinsă de naţionala Chinei, cu 1-0, după ce Arabia Saudită a ratat un penalty în minutul 62. Golul victoriei pentru gruparea pregătită de francezul Alain Perrin a fost reuşit de Yu Hai pe final de meci.

Într-un alt meci al grupei B, Uzbekistan s-a impus cu 1-0 în faţa naţionalei din Coreea de Nord. Golul victoriei pentru uzbeci a fost marcat de  Igor Sergeev în minutul 62.

Uzbekistan şi China împart locurile 1-2 în grupa B, iar naţională condusă de Cosmin Olăroiu este obligată să câştige următorul meci, cu Uzbekistan pentru a spera la calificarea în sferturi.

În grupa A, Coreea de Sud s-a impus cu 1-0 în faţa selecţionatei din Oman. Eroul învingătorilor a fost Young-Cheol Cho, care a marcat singurul gol al întâlnirii.

Echipa Omanului a fost aproape să egaleze pe final de meci, însă portarul coreenilor şi-a salvat formaţia cu o paradă excepţională. După această victorie, Coreea de Sud a egalat la puncte selecţionata Australiei, dar are un golaveraj mai slab şi ocupă locul doi în grupa A.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑