Se incinge lupta pentru titlu in campionatul Moldovei la volei: Dinamo MAI a batut-o pe Bender




Se incinge lupta pentru titlu in campionatul Moldovei la volei. Dinamo MAI a invins astazi formatia Bender, cu un clar 3 la 0 la seturi. Dinamovistii au ajuns la un punct in spatele liderului.

 

Meciul dintre Dinamo MAI si Bender, disputat la Chisinau, a avut un start echilibrat. Atat gazdele, cat si oaspetii au jucat bine la fileu si reuseau sa salveze mingi care pareau a fi de neajuns. Dinamovistii au fortat pe final de set si au castigat cu 25 la 22. In partea secunda, insa, scenariul de joc s-a schimbat.

 

Echipa gazda a demonstrat de ce este considerata mereu una dintre favoritele la titlu. Dinamo a dominat si a luat setul cu 25 la 17. Dupa pauza, formatia din Bender a dat o replica buna adversarilor si timp de cateva minute a condus. Dinamo, insa, a revenit in forta si a intors scorul de pe tabela. Elevii lui Victor Fistican au invins si in al 3-lea set, scor 25 la 20. 

 

Dupa partida de astazi, echipa din Bender a ramas pe locul 5 in campionatul Moldovei la volei. De cealalta parte, Dinamo MAI a urcat pe locul secund si e la un punct in spatele liderului Dinamo Tiraspol. Aceasta din urma joaca meciul etapei maine, cu formatia USM, la Chisinau.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑