Sheriff merge pentru cantonament în Turcia. Cu cine va juca meciuri amicale



Foto: uefa.com

Campioana Moldovei la fotbal, Sheriff, va reveni la antrenamente după pauza de iarnă la începutul săptămânii viitoare. Gruparea tiraspoleană se va pregăti până la finele lunii în ţară, iar pe 30 ianuarie va pleca într-un cantonament de două săptămâni în Turcia.

Deocamdată, Sheriff şi-a programat nouă partide amicale în Antalya. Echipa antrenată de Zoran Zekic va disputa primul meci pe 31 ianuarie, împotriva formaţiei poloneze Visla Cracovia. Pe 4 februarie, Sheriff va susţine două meciuri amicale.

În prima jumătate a zilei tiraspolenii se vor duela cu echipa Tosno, care a eliminat Spartak Moscova din Cupa Rusiei în sezonul trecut. Seara, Sheriff va întâlni formaţia georgiană, Samtredia.

Trei zile mai târziu, tiraspolenii vor disputa un amical cu echipa lui Semion Bulgariu, Irtîş Pavlodar, dar şi gruparea Bohemians Praga. În ultimele trei meciuri de pregătire, Sheriff va întâlni CS U Craiova, cehii de la Zbroievka Brno, iar ultimul adversar va fi Bananţ Erevan.

Pe 15 februarie, tiraspolenii vor reveni în Moldova unde îşi vor continua pregătirile pentru a doua parte a campionatului. În primul meci de la reluarea Diviziei Naţionale, Sheriff va întâlni în deplasare echipa Zaria Bălţi.

În acest moment, gruparea tiraspoleană ocupă locul trei în clasament, având cu un punct mai puţin decât Milsami şi cu şase mai puţine decât liderul Dacia

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑