Culoar favorabil pentru Simona. S-au retras două adversare de top 10



 

**VIDEO** Culoar favorabil pentru Simona. S-au retras două adversare de top 10

Veşti bune pentru Simona Halep! Două dintre ultimele trei campioane ale turneului de la Sydney s-au retras din competiţie. Agnieszka Radwanska şi Petra Kvitova erau capi de serie numărul doi, respectiv trei.

Noul număr 4 WTA, Agnieszka Radwanska, a declarat forfait din cauza unei accidentări la piciorul stâng. Poloneza şi-a făcut deja încălzirea pentru Australian Open. A câştigat turneul de la Shenzhen, performanţă care o propulsează peste Maria Sharapova în ierarhia feminină.

Turneul de la Sydney este dotat cu premii totale de 753.000 de dolari şi este transmis în direct la Digi Sport începând de duminică, 10 ianuarie.

În schimb, Petra Kvitova, a şasea jucătoare a lumii şi deţinătoare a titlului, a acuzat probleme digestive. Chiar dacă misiunea de a cuceri un nou trofeu i-a fost uşurată, Halep trage tare la Antipozi. Se pregăteşte alături de Ekaterina Makarova, jucătoare în faţa căreia a pierdut anul trecut în sferturile de la Australian Open.

Toate meciurile Simonei Halep de la Sydney vor putea fi urmărite în direct pe Digi Sport şi în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro. Primul va fi cel disputat împotriva Carolinei Garcia.

PREMIILE DIGI SPORT: SIMONA HALEP CANDIDEAZĂ LA TITLUL DE SPORTIVUL ANULUI ÎN ROMÂNIA!


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑