Frosinone - Napoli 1-5. Oaspeții, campioni de iarnă după 26 de ani



 

**VIDEO** Frosinone - Napoli 1-5. Oaspeții, campioni de iarnă după 26 de ani

Napoli a învins fără emoții în deplasarea de pe terenul lui Frosinone și a terminat turul campionatului pe primul loc, pentru prima oară din 1990 încoace, an în care a și câștigat titlul în Serie A.

Scorul a fost deschis de Albiol (20), în urma unei lovituri de colț. Higuain a transformat o lovitură liberă de la 11 metri, după un fault scos tot de el (30). Hamsik a înscris doar al patrulea gol al său din acest sezon (59), la capătul unei acțiuni personale, cu un șut în colțul scurt.

Higuain, golgheterul la zi al Seriei A TIM, și-a egalat numărul de goluri din sezonul precedent (18), cu reușita de 4-0 (60).

Gabbiadini, intrat în partea secundă, a marcat cel mai frumos gol al partidei, cu un șut în vinclu, de pe loc (71).

Frosinone a reușit până la urmă golul de consolare prin Sammarco (81). Victoria cu 5-1 o duce pe Napoli pe primul loc în Serie A, cu 41 de puncte. Echipa de lângă Vezuviu a terminat ultima oară campioană de iarnă în sezonul 1989/1990, cu o echipă în care evoluau Ferrara, Alemao, De Napoli, Carnevale, Zola, Maradona sau Careca. Cum în 70% din cazuri, campioana turului e și campioana sezonului, napoletanii au toate motivele să spere la un nou titlu de campioni, după 26 de ani.

ECHIPELE

Frosinone: Zappino - Ciofani, Diakite, Blanchard, Crivello - Paganini (Tonev, 57), Sammarco, Gucher, Kragl (Chibsah, 62) - Ciofani, Dionisi (Soddimo, 67)
Antrenor: Roberto Stellone

Napoli: Pepe Reina - Hysaj, Albiol, Koulibaly, Strinic - Allan, Jorginho, Hamsik (Chalobah, 78) - Callejon (El Kaddouri, 75), Higuain (Gabbiadini, 66), Mertens
Antrenor: Maurizio Sarri

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑