Liga Nord-Americană de hochei a luat o pauză din cauza că mai mulţi hocheişti participă la Jocurile Olimpice



010 февраля 2014

 

Liga Nord-Americană de hochei a luat pauză până la sfârşitul Jocurilor Olimpice de iarnă! În ultima etapă înainte de vacanţă, Washington Capitals a învins New Jersey Devils cu 3-1, în timp ce Toronto Maple Leafs s-a impus în faţa formaţiei Vancouver Canucks.

Washington Capitals a reuşit să obţină victoria în meciul cu New Jersey Devils abia în ultima parte a meciului. Echipa din capitala Statelor Unite a învins cu 3-0, marcând în ultima repriză prin Julien Brouillette, Martin Erat şi Troy Brouwer.

Washington Capitals este pe locul 11 în Conferinţa de Est, fiind la doar un punct de locul care asigură calificarea în play-off. De partea cealaltă, New Jersey Devils ocupă poziţia a 13-a în aceeaşi conferinţă.

Într-un alt meci, Vancouver Canucks a fost învinsă în deplasare de formaţia Toronto Maple Leafs cu scorul de 3-1. Oaspeţii au condus cu 1-0, însă echipa din Toronto a revenit în ultima perioadă, marcând prin Mason Raymond, Phil Kessel şi James Van Riemsdyk.

În celelalte meciuri, Dallas Stars a învins Phoenix Coyotes cu 2-1, iar Tampa Bay Lightning s-a impus în faţa formaţiei Detroit Red Wings cu 4-2.

După această etapă, Liga Nord-Americană de hochei a intrat în pauză. Asta deoarece majoritatea jucătorilor s-au alăturat echipelor naţionale care participă la Olimpiada de la Soci.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑