Steaua - Dinamo 28-20. Victorie la primul derby cu Viorel Mazilu pe bancă



010 февраля 2014

**Steaua - Dinamo 28-20.** Victorie la primul derby cu Viorel Mazilu pe bancă

ÎN DIRECT la Digi Sport, handbaliştii de la Steaua şi-au luat revanşa după eşecul din tur suferit în faţa rivalilor de la Dinamo. Roş-albaştrii s-au impus clar pe teren propriu contra handbaliștilor din Ștefan cel Mare, pe care i-au învins cu 28-20.

La primul derby cu Viorel Mazilu pe bancă, Steaua a câştigat detaşat în faţa lui Dinamo în Liga Naţională de handbal. Cele două echipe au păstrat suspansul doar în primele 20 minute ale partidei. Cu o apărare agresivă şi dezlănţuiţi pe contraatac, roş-albaştrii au marcat de 11 ori pe finalul primei reprize, perioadă în care alb-roşiii au înscris o singură dată.

După 18-10 la pauză, steliştii şi-au mărit avansul la zece goluri, după reușita preşedintelui-jucător Andrei Cian. Dinamo a dat apoi semne de revenire, dar gazdele nu au mai putut fi oprite din drumul spre victorie. Cu cinci reuşite, Gabriel Florea a fost omul numărul unu al roş-albaştrilor, însă cel mai bun marcator al partidei a fost dinamovistul Ciprian Şandru, cu 7 goluri. Portarii au contribuit din plin la succesul Stelei. Laufceac şi Ţenghea i-au exasperat pe dinamovişti cu câteva parade memorabile.

S-a terminat 28-20 pentru Steaua, al şaselea succes în Liga Naţională al roş-albaştrilor, care a avansat până pe locul şapte în clasament, în timp ce Dinamo a ratat şansa de a urca pe podium şi se află pe locul patru.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑