Un fost căpitan din Giulești e gata să se întoarcă și el la Rapid: “Dacă mai au nevoie de mine, vom discuta!”



010 февраля 2015

**VIDEO** Un fost căpitan din Giulești e gata să se întoarcă și el la Rapid: “Dacă mai au nevoie de mine, vom discuta!”

Rapid a reușit să schimbe din temelii lotul în această iarnă, în încercarea de a face o formație competitivă care să se lupte cu șanse reale pentru salvarea de la retrogradare. Cristi Săpunaru și Daniel Niculae s-au întors și ei în Giulești, pentru a ajuta echipa lor de suflet. Ar face-o și un fost căpitan al vișiniilor, care-și dorește să-și încheie cariera lângă Podul Grant.

La 34 de ani, Vasile Maftei visează să mai joace măcar un meci pentru Rapid înainte de a-și pune ghetele în cui. Veteranul Concordiei Chiajna nu a ascuns niciodată dragostea pentru culorile vișinii și e dispus să discute o revenire în Giulești. Întors din cantonamentul Concordiei Chiajna, Maftei a vorbit deschis despre posibilitatea de a mai evolua pentru Rapid.

“Nu e timpul pierdut. Vom vedea. Am spus-o dintotdeauna că mi-aș dori să-mi închei cariera la Rapid, sau să mai joc măcar un meci pentru Rapid. Acum încă nu se poate, pentru că sunt sub contract cu Concordia, după ce nu voi mai fi sub contract cu ei vom discuta și dacă mai au nevoie de mine, le stau la dispoziție cu mare plăcere.”, a spus cel care a purtat banderola la Rapid în deceniul trecut.

Maftei a jucat pe Giulești între 2001 și 2009 și a strâns 263 partide oficiale în tricoul vișiniu, înscriind 10 goluri. A fost campion în 2003, a cucerit Cupa în 2002, 2006 și 2007 și Supercupa în 2002, 2003 și 2007. Are contract cu Concordia Chiajna până în 2016, dar în decembrie a declarat pentru Digi Sport că în vară va putea discuta despre revenirea sa la Rapid.

9 sezoane a jucat Maftei la Rapid

7 trofee a câștigat Maftei în Giulești maftei

12 selecții la echipa națională și un gol în palmaresul lui Maftei

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑