Pace între Steaua și FRF. Campionii îi mulțumesc lui Iordănescu pentru înțelegere: "A fost înțelept"



010 февраля 2015

 

**VIDEO** Pace între Steaua și FRF. Campionii îi mulțumesc lui Iordănescu pentru înțelegere:

Convocaţi iniţial printre cei opt stelişti care trebuiau să ajungă sub comanda lui Iordănescu, Luchin, Bourceanu şi Cojocaru au fost lăsaţi de selecţioner să se pregătească în continuare sub comanda lui Gâlcă.

După ultimul amical cu Maribor, Steaua s-a întors în ţară şi va relua sezonul pe 18 februarie, în direct la Digi Sport, în semifinala Cupei Ligii, cu Astra.

Valeriu Argăseală, preşedintele Stelei, apreciază gestul selecționerului, care a arătat înțelegere față de situația din lotul campioanei:

"A avut o discuție domnul Anghel Iordănescu cu Costel Gâlcă, ați văzut, Cojocaru n-a putut să intre, are o problemă, Bourceanu a jucat doar 20 de minute, Luchin la fel, este încărcat și au căzut de acord că nu-i mai ia la echipa națională.  Și pe calea asta încă o dată mulțumesc domnului Anghel Iordănescu pentru decizia pe care a luat-o. Cred că a fost o decizie înțeleaptă să putem să terminăm și noi acest cantonament și în aceeași măsură nici echipa națională să nu sufere".

Constantin Gâlcă, antrenorul Stelei, a fost în asentimentul președintelui său. Și el și-a exprimat recunoștința: "Îi mulțumesc pentru că ne-a înțeles și ne-a lăsat jucătorii, pentru că erau jucători care au jucat destul de mult în acest cantonament, și ne dă și nouă timp să pregătim mult mai bine și Cupa Ligii și în campionat".

La naţională au rămas Rusescu, Keşeru, Papp, Adi Popa şi Prepeliţă, pentru celelalte două amicale pe care tricolorii le mai au de jucat în Antalya. Primul va fi împotriva georgienilor de la Sioni Bolnisi, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, astăzi, de la ora 19:00. 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑