Contra, victorie la primul meci oficial cu Guangzhou! S-a calificat în play-off-ul Ligii Campionilor



010 февраля 2015

**VIDEO** Contra, victorie la primul meci oficial cu Guangzhou! S-a calificat în play-off-ul Ligii Campionilor

Vești bune din fotbalul asiatic! Antrenorul român Cosmin Contra (39 de ani) a debutat cu o victorie în meciurile oficiale pe banca chinezilor de la Guangzhou R&F, în turul II preliminar al Ligii Campionilor Asiei. A fost 3-0 în meciul contra singaporezilor de la Warriors FC.

Având în față un adversar clar inferior, în care și-au făcut loc trei stranieri, echipa lui Contra a dominat jocul autoritar, dar nu a reușit deschiderea de scor până la pauză. A spart gheața Jiang Zhipeng (52), iar scorul a fost majorat rapid de sud-coreeanul Hyun-Soo Jang (60).

Tabela a fost închisă peste alt sfert de oră, în minutul 74, când rezerva Zhang Shuo a marcat cu o execuție sigură. În urma acestei victorii cu 3-0, Guangzhou R&F s-a calificat în play-off-ul de calificare în grupele Ligii Campionilor Asiei, acolo unde va juca împotriva australienilor de la Central Coast Mariners, care nu au jucat în preliminariile competiției.

Partida disputată într-o singură manșă va avea loc marţi, 17 februarie, în Australia. Formaţia australiană a terminat pe locul 3 în sezonul trecut, în timp ce în acest sezon este pe locul 8. Din lotul lui Central Coast face parte și fostul jucător al Universității Craiova, Joshua Rose.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑