Franco Baresi şi-a amintit de duelurile cu Hagi: "A fost un adversar extrem de dificil" 



010 февраля 2015

 

** VIDEO** Franco Baresi şi-a amintit de duelurile cu Hagi:

Fostul mare fotbalist al lui AC Milan, Franco Baresi, a fost invitatul special al preşedintelui LPF, Gino Iorgulescu, la lansarea oficială a albumelor cu stickere din Liga I, în colaborare cu firma Panini. 

Triplul câştigător al UEFA Champions League cu AC Milan a dezvăluit ce a însemnat pentru el remiza din 1982 de la Florenţa dintre Italia şi România (0-0), de ce i-a părut rău pentru Răducioiu şi care a fost cel mai dificil adversar român pe care l-a întâlnit pe teren. 

"România a dat întotdeauna jucători de mare clasă, cum sunt Hagi sau Răducioiu, care mi-a fost coleg la AC Milan, şi pentru care mi-a părut rău că nu a putut să joace mai mult pentru noi. Era concurenţă extrem de mare în atacul lui AC Milan pe atunci", a declarat fostul căpitan al rossonerilor. 

"Mereu îmi voi aduce cu mare plăcere de meciul de la Florenţa dintre Italia-România, care a însemnat debutul meu la echipa naţională", a rememorat Baresi, care în victoria României cu squadra azurra (1-0), în aprilie 1983, pe stadionul „23 August”, a fost pe bancă. 

"Finala Cupei Campionilor contra Stelei, din 1989, îmi va rămâne totodată mereu în amintire. Hagi a fost un adversar extrem de dificil pentru mine atunci, şi am avut dueluri tari cu el şi când juca pentru Brescia în Italia", mai spus Franco Baresi. 

Franco Baresi a jucat în toată cariera sa doar pentru AC Milan (1977-1997).

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑