O legendă a Stelei îl atenţionează pe Gâlcă: "Au fost nemulţumiri după ratarea grupelor UCL"



010 февраля 2015

 

 **VIDEO** O legendă a Stelei îl atenţionează pe Gâlcă:

Valeriu Argăseală a anunţat că antrenorul Stelei, Costel Gâlcă, va continua munca pe banca grupării bucureştene şi din sezonul viitor, chiar dacă înţelegerea e valabilă până în această vară.

Ilie Dumitrescu îl atenţionează pe tehnicianul campioanei că Gigi Becali nu va accepta ratarea unuia dintre cele trei trofee pentru care luptă "roş-albaştrii", campionat, Cupa Ligii sau Cupa României.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

"Va fi important ca echipa să câştige campionatul, dar şi Cupa României, să aibă un trofeu în plus. Costel Gâlcă a pornit cu un handicap, că nu s-a calificat în grupele UEFA Champions League, chiar dacă a pierdut şi jucători.

În momentul de faţă, eu nu cred că Steaua se gândeşte la altcineva, dar au fost nemulţumiri, că nu s-a calificat în grupele UCL şi că nu a ajuns în primăvara Europa League. Va conta exprimarea echipei", a declarat fostul jucător al Stelei pentru Digi Sport.

Dumitrescu îi dă şi sfaturi fostului său coleg din Ghencea în ceea ce priveşte relaţia pe care o are cu Becali şi Argăseală.

"Trebuie să existe un plan bun între antrenor şi conducere. Gâlcă nu străluceşte la declaraţii. Nu e inspirat în anumite momente. Trebuie evitate mesajele în care tu transmiţi că sunt fisuri între stafful tehnic şi partea administrativă", a adăugat fostul internaţional român.


Din luna februarie, Digi Sport va transmite gratuit toate cele 9 meciuri ale etapei din Liga 1, plus Cupa Ligii, fără costuri suplimentare pentru abonații de cablu RCS & RDS.

></a></strong></p>                    </div>
                                    <div class=



ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑