Duckadam: "Keşeru va rămâne titular de bază şi după venirea lui Ţucudean"



010 февраля 2015

 

**VIDEO** Duckadam:

George Ţucudean a făcut spectacol la primul meci jucat în tricoul Stelei, victoria cu 3-0 cu Sparta Praga. A marcat primele două goluri pentru campioni şi a furnizat şi o pasă decisivă pentru reuşita lui Stanciu.

Totuşi, Helmuth Duckadam e convins că antrenorul Costel Gâlcă nu îl va folosi titular pe fostul dinamovist şi ca va merge pe mâna lui Claudiu Keşeru. Atacantul de 28 de ani şi-a trecut în cont 19 goluri şi 5 pase decisive în toate competiţiile în acest sezon.

"Nu se pune problema. Keşeru va fi titular. A înscris atâtea goluri, a reuşit o performanţă fantastică de când a venit la Steaua. E normal să începi cu Keşeru. Are experienţă şi a intrat în ritmul echipei.

Ţucudean mai are nevoie de o lună, două pentru a-şi cunoaşte colegii, pentru a prinde sistemul de joc. E băiat tânăr. Trebuie să aibă răbdare şi să se pregătească foare bine. Nu ar fi exclus să joace cu doi atacanţi. Totul depinde de alegerea lui Gâlcă", a declarat în exclusivitate pentru Digi Sport preşedintele de imagine al bucureştenilor.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑