Jucătorii de la Botoșani vor în Europa League, antrenorul e realist: "Nu suntem pregătiți"



010 февраля 2015

 

După depunctarea CFR-ului și intrarea în insolvență a clujenilor și a Petrolului, primele patru echipe care pot participa în cupele europene, conform clasamentului din acest moment, sunt Steaua, Astra, Târgu Mureș și FC Botoșani.

Jucătorii moldovenilor se află la abia al doilea sezon în prima ligă, însă nu se tem de această provocare:

"Ne dorim să jucăm în Europa League, la al doilea an în Liga 1. Ar fi special pentru Botoșani să poată participa într-o cupă europeană.", a spus Florin Acsinte, într-un interviu exclusiv acordat pentru Digi Sport.

Fundașul de la Botoșani a atras interesul mai multor formații importante din țară și speră să facă pasul spre o echipă mare, pentru a prinde naționala României:

"Discuții am avut și cu Steaua, dar deocamdată sunt la Botoșani, e foarte bine. Îmi doresc să joc pentru o echipă mai titrată, dar și pentru echipa naționala. Dacă aș fi fost la o echipă mai mare, precum cele din București sau Craiova, poate eram și eu. Noi suntem într-un oraș mic, selecționerii sunt în măsură să vadă fiecare jucător.", a spus Acsinte.

Entuziasmul fotbaliștilor din Moldova este potolit de Leo Grozavu. Antrenorul Botoșaniului este realist: "Nu suntem pregătiți să jucăm în Europa League, dar dacă clasamentul ne va duce acolo, ce putem face?" 

Din luna februarie, Digi Sport va transmite gratuit toate cele 9 meciuri ale etapei din Liga 1, plus Cupa Ligii, fără costuri suplimentare pentru abonații de cablu RCS & RDS.

></a></strong></p>                    </div>
                                    <div class=



ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑