Selecționerul Moldovei nu va putea miza pe cinci jucători titulari în amicalul cu România



010 февраля 2015
Foto: radiochisinau.md

Antrenorul naţionalei Moldovei, Alexandru Curteian nu va putea conta pe cinci titulari în amicalul, de sâmbătă, cu România. Printre aceştia sunt Alexandru Epureanu, Artur Ioniţă şi Alexandru Gaţcan. Fotbaliştii nu au fost lăsaţi la naţională de oficialii cluburilor pentru care evoluează. 

Moldova va întâlni România pe 14 februarie, iar patru zile mai târziu va evolua împotriva reprezentativei Kazahstanului.

Partidele nu fac parte din calendarul FIFA, astfel că selecţionerul Alexandru Curteian nu va putea miza pe majoritatea titularilor şi va utiliza mai mulţi jucători din Divizia Naţională.

"Nu se vor prezenta Epureanu, Artur Ioniţă, nu o să vină nici Armaş de la Kubani şi numai la meciul doi vor veni Gaţcan cu Golovatenco", a declarat selecționerul Moldovei, Alexandru Curteian.

Chiar şi în aceste condiţii, Curteian susţine că Moldova va încerca să obţină rezultate bune în aceste meciuri.

"Dacă aş spune că nu contează rezultatul, aş minţi. E normal că orice rezultat bun este foarte şi foarte important. Cea mai mare problemă că noi din păcate nu putem să strângem componenţa de bază", a mai adăugat selecționerul Moldovei, Alexandru Curteian. 

După ce a fost criticat dur şi i s-a cerut demisia după înfrângerea ruşinoasă cu Liechtenstein, Curteian spune că nu are de gând să plece nici în cazul în care Moldova va pierde următoarele meciuri.

"Pentru mine antrenorii se împart în două categorii: sunt antrenorii concediaţi şi sunt antrenorii, care încă nu sunt concediaţi. Aici nu este vorba de să-mi dau eu demisia sau nu, aici este vorba vrem să facem ceva sau nu vrem să facem ceva", a concluzionat selecționerul.

Moldova va juca primul meci oficial din acest an pe data de 27 martie. Atunci tricolorii se vor duela cu reprezentativa Suediei în preliminariile Campionatului European din 2016.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑