Dumitraş: "Terenul a fost greu şi toţi jucătorii au simţit oboseala"



010 февраля 2015

 

**VIDEO** Dumitraş:

VIDEO. România - Sioni Bolnisi 1-0. Andrei Dumitraş a salvat reprezentativa divizionară de un rezultat ruşinos împotriva echipei de pe locul 14 din Georgia. A marcat singurul gol al meciului, cu o lovitură de cap, după un corner executat de Raul Rusescu.

Fundaşul dreapta de 27 de ani de la CS U Craiova a fost surprins de prima convocare la echipa naţională, ţinând cont că nu a evoluat în ultimele etape ale turului, ultima dată când a jucat în tricoul Ceahlăului fiind pe 1 noiembrie. Totuşi, Dumitraş speră ca golul marcat în Antalya să îi dea curaj pentru returul campionatului.


"A fost un meci cât de cât bun şi mă bucur că am marcat. S-a jucat pe un teren destul de greu, pe o vreme nefavorabilă. A fost primul meu meci la echipa naţională. Am avut emoţii. Sper ca acest gol să îmi dea încredere.

Concurenţa este foarte mare pe acest post şi nu se compară o partidă amicală cu una oficială. E o perioadă normală de acumulări şi probabil că fiecare dintre noi a simţit oboseala", a declarat jucătorul care a disputat cinci meciuri în Liga I pentru Steaua, în sezonul 2012-2013.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑