Tarsus a câştigat Cupa Moldovei la futsal după ce a învins liderul campionatului, JLC



 

Tarsus a câştigat Cupa Moldovei la futsal după o finală de infarct cu deţinătoarea trofeului, JLC. Baeşu şi compania au câştigat în prelungiri cu 8-6, după ce la un moment dat erau conduşi cu 3-0. Acesta a devenit primul trofeu din istoria echipei Tarsus.

În minutul 13, liderul campionatului, JLC conducea cu 3-0, însă la începutul reprizei secunde jucătorii de la Tarsus au reuşit să reducă din diferenţă, marcând de două ori. Cu zece minute înainte de final, Ion Caraman, de la JLC, a marcat pentru 4-2 şi soarta meciului părea decisă, însă Valeriu Baeşu a reuşit o dublă şi scorul a devenit 4-4. Până la finalul timpului regulamentar ambele echipe au mai marcat câte o dată, iar învingătoarea s-a decis în prelungiri.

Andrian Laşcu, de la Tarsus, a marcat două goluri timp de doar un minut, JLC a înscris o singură dată, prin Sergiu Munteanu, iar Valeriu Baeşu a stabilit rezultatul final cu un gol în poarta goală.

"Un meci interzis cardiacilor. Practic am revenit de la un scor imposibil. Ne-am mobilizat în momentele dificile şi am câştigat Cupa. Am fost mai buni ca echipă. Mai mobilizaţi", a declarat jucătorul fotmaţiei Tarsus Valeriu Baeşu.

"În campionat nu mai avem şanse la titlu. Toate forţele au mers în Cupă. Acesta a fost obiectivul principal după pierderea campionatului", a spus Andrian Laşcu, jucător la Tarsus.

"A fost un meci tensionat. Cu multe ocazii. Păcat că am pierdut. Dar asta este. Norocul a fost de partea echipei Tarsus. Ne străduim să-i batem în campionat", a susţinut Constantin Burdujel, jucător la JLC.

Cele două echipe s-au întâlnit şi în finala de anul trecu. Atunci, JLC a învins Tarsus cu 4-1.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑