San Antonio Spurs a obţinut a şasea victorie consecutivă în NBA



 

San Antonio Spurs continuă lupta pentru primul loc în Conferinţa de Vest a Ligii Nord-Americane de baschet. Echipa din Texas a egalat la numărul de victorii liderul Oklahoma City Thunder, după ce a învins Orlando Magic. New York Knicks a revenit în lupta pentru play-off, după ce s-a impus în faţa formaţiei Cleveland Cavaliers.

San Antonio Spurs a obţinut cea de-a şasea victorie consecutivă în Liga Nord-Americană de baschet, după ce a învins cu scorul de 121-112 gruparea Orlando Magic. Starul francez al formaţiei San Antonio Spurs, Tony Parker a făcut diferenţa, după ce a reuşit să-şi treacă în cont 30 de puncte şi 5 pase decisive.

San Antonio a obţinut o nouă victorie la două zile după succesul în faţa campioanei în exerciţiu din NBA, Miami Heat. Graţie succesului din meciul cu Orlando Magic, Spurs are 46 victorii şi 16 înfrângeri, la fel ca şi liderul Conferinţei de Vest, Oklahoma City Thunder.

Într-un alt meci, New York Knicks a învins în al treilea meci consecutiv, după ce s-a impus cu scorul de 107-97 în faţa formaţiei Cleveland Cavaliers. Cu 24 de victorii şi 40 de eşecuri, echipa din New York este la două victorii de locul opt, care asigură participarea în play-off. În celelalte dueluri, Philadelphia 76ers a pierdut partida cu Utah Jazz, scor 92-104, iar Los Angeles Clippers a învins Atlanta Hawks cu 109-108.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑