Stoian, lăudat: "A făcut un meci mare!" Penalty-ul obţinut de mijlocaşul român



 

Stoian, lăudat:

Chievo Verona, echipa lui Adrian Stoian, a câștigat cu 2-1 în etapa a 27-a din Serie A, cu Genoa, chiar formația la care mijlocașul român a fost împrumutat în prima parte a sezonului. Ambele goluri ale formației gialloblu au fost marcate din penalty, de Alberto Paloschi.

Stoian (23 de ani) a obținut prima lovitură de la 11 metri în minutul al cincilea, iar autorul "dublei" câștigătoare l-a lăudat, la finalul jocului. "A făcut un meci mare", spune Paloschi, bun prieten cu mijlocașul care are un meci în prima reprezentativă a României.

"Când Gilardino ne-a egalat am crezut că mor, dar am înscris pe final într-un meci de sacrificiu. Cu Stoian mă înţeleg bine. Dă totul în antrenamente, iar când antrenorul i-a oferit o şansă a ştiut să profite de ea. A făcut un meci mare. În urma acestei victorii sperăm în continuare la salvarea de la retrogradare.", a declarat Alberto Paloschi, marcatorul ambelor goluri ale lui Chievo.

Duminică, românul a jucat 70 de minute, fiind înlocuit în repriza secundă cu Dejan Lazarevic.

4 meciuri din 6 posibile (219 minute) a jucat Adrian Stoian, de la întoarcerea la Chievo. 7 apariții bifase în prima parte a sezonului, la Genoa.

1,4 milioane de euro este cota de piață a lui Stoian, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.de.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑