Craioveanu: "Contra a fost prima opțiune la Getafe. Se așteaptă multe de la el"



 

**VIDEO** Craioveanu:

Cosmin Contra a revenit la Getafe din postura de antrenor, la mai bine de patru ani distanță de când a îmbrăcat pentru ultima dată tricoul grupării de lângă Madrid. Mutarea sa l-a surprins până și pe Gică Craioveanu, cel care i-a fost coleg în perioada în care a evoluat pe Coliseum Alfonso Perez.

"O dată în viață vine această oportunitate. Tu nu ai nici un an de antrenorat și te duci în prima ligă din Spania!", a spus Craioveanu, care consideră că "Guriță" va avea o misiune grea în a o relansa pe Getafe, ocupanta locului al 15-a în La Liga, cu 27 de puncte din 27 de meciuri. Formația la care joacă și Ciprian Marica nu a mai câştigat în campionat din etapa a 15-a (1-0 cu Levante, REZUMATUL VIDEO și DETALII AICI), perioadă în care a înregistrat 4 remize şi 8 eşecuri.

"Getafe trebuia să ia această hotărâre. Echipa era moartă, fără vlagă și fără ambiție. În primul rând, Cosmin are ceva foarte important de făcut: să motiveze jucătorii. Echipa e în degringoladă, e departe de cea din urmă cu 3 luni.", a declarat Gică Craioveanu, în cadrul emisiunii "Fotbal European", de pe Digi Sport 1.

"Am pus o vorbă bună când l-au adus ca jucător, atunci era mai important. Acum cred că Angel Torres (n.r. președintele lui Getafe) l-a luat pentru că a fost jucător la Getafe. Îi place să parieze pe antrenorii tineri și îi promisese în urmă cu câțiva ani că îi va oferi ocazia să fie antrenor, dar la a doua echipă. Cu puțină șansă a ajuns la prima. A avut și rezultate în scurta perioadă în care a fost antrenor. Cadouri îți face foarte puțină lume, în acest moment. Pe listă mai erau nume cu greutate. Prima opțiune cred că a fost Cosmin, iar a doua Quique Sanchez Flores.", a adăugat fostul internațional român.

"De la Cosmin se așteaptă foarte mult în Spania. Granada joacă mai bine în deplasare decât acasă. Îmi e mai frică de ei decât de Bilbao, cu care vor juca în meciul următor. Are foarte puțin timp la dispoziție, dar poate încerca să schimbe mentalitatea, să le dea speranțe. Sper să lase steagul sus.", a mai spus Craioveanu.

"Îl știu atât de bine pe Cosmin, atât de la națională, cât și de la Getafe. Are un lucru extraordinar de bun: că își face jucătorii prieteni foarte repede. Îi invită la un șpriț, aici (n.r. în Spania) e altceva. Așa a făcut și Ancelotti, când a invitat tot lotul lui Real Madrid la masă. Au lipsit doar trei jucători, iar aceia motivat.", a încheiat fostul atacant al Craiovei, al lui Villarreal și al lui Getafe.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑