Ministrul Tineretului şi Sportului Octavian BODIŞTEANU a avut o întrevedere cu E.S. Ambasadorul Republicii Azerbaidjan în Republica Moldova Namig Hasan Oglu ALIYEV  




 

                 Ministrul Tineretului şi Sportului Octavian BODIŞTEANU a avut o întrevedere cu E.S. Ambasadorul Republicii Azerbaidjan în Republica Moldova Namig Hasan Oglu ALIYEV 

 

 

 

Astăzi, 10 aprilie, Ministrul Tineretului şi Sportului Octavian BODIŞTEANU a avut o întrevedere cu E.S. Ambasadorul Republicii Azerbaidjan în Republica Moldova Namig Hasan Oglu ALIYEV. Subiectele discutate au vizat dezvoltarea relaţiilor bilaterale în domeniile tineretului şi sportului.

 

Ministrul Octavian BODIŞTEANU a expus iniţiativele lansate în domeniul tineretului şi sportului, enumerând în acest sens priorităţile Guvernului în sectoarele respective, în mod prioritar atragerea investițiilor străine prin înfiinţarea parteneriatelor publice-private.

 

La rândul său, E.S. Namig Hasan Oglu ALIYEV a mulţumit Ministrului Tineretului şi Sportului pentru spiritul de deschidere, exprimându-şi pe această cale disponibilitatea ţării pe care o reprezintă de a iniţia modalităţi de cooperare reciprocă cu Republica Moldova.

 

Părţile au căzut de acord că întrevederea a marcat un pas înainte în colaborarea dintre Republica Moldova şi Republica Azerbaidjan în domeniile tineretului şi sportului, pentru aceasta identificându-se în perspectivă proiecte comune de dezvoltare şi susţinere în sectoarele vizate.

 

 

 

 

 





  


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑