Spirite încinse înaintea Marelui Premiu al Chinei. Piloţii de la Ferrari au prins curaj



Foto: twitter.com

Spirite încinse înainte de Marele Premiu al Chinei la Formula 1! Piloţii de la Ferrari au prins curaj după victoria din etapa trecută şi vor o nouă victorie. De partea cealaltă, cei de la Mercedes s-au mobilizat şi au făcut câteva schimbări pentru a-i învinge pe cei de la Ferrari.

Ferrari este considerată una din principalele favorite în Marele Premiu al Chinei, cea de-a treia etapă din noul sezon al Formulei 1. Echipa italiană a obţinut cele mai multe victorii pe circuitul de la Shanghai. Mai mult, Ferrari a câştigat etapa precedentă, din Malaezia, Sebastian Vettel clasându-se pe primul loc. Germanul încă îşi aminteşte cu mare plăcere de prima sa victorie la Ferrari şi speră la un nou succes în China.

"Evident că am obţinut o victorie mare în Malaezia. Pentru mine a fost o zi emoţionantă, deoarece am obţinut prima mea victorie cu Ferrari. Când m-am întors peste câteva zile la sediul echipei am văzut că toate persoanele aveau emoţii speciale. Acolo muncesc foarte mulţi oameni şi toţi erau fericiţi", a declarat pilotul Sebastian Vettel.

Mercedes a întreprins măsuri speciale pentru a împiedica o nouă victorie a Scuderiei Ferrari. Pe parcursul ultimelor zile, cei de la Mercedes au anunţat introducerea timpurie a unor îmbunătăţiri pentru monopostul W06, în timp ce Lewis Hamilton şi Nico Rosberg au participat în premieră la o şedinţă comună cu scopul de a identifica metode prin care să învingă Ferrari.

Şi piloţii celorlalte echipe mai slab cotate speră să obţină puncte după cursa de la Shanghai.

"Vrem să avem un monopost cât mai rapid pentru a obţine în sfârşit o performanţă. Nu suntem în cea mai ușoară situație, iar în Malaezia a fost deosebit de greu pentru echipa noastră. Toţi membrii echipei muncesc foarte mult şi astfel există o speranță", a spus pilotul Force India, Nico Hulkenberg.

Marele Premiu al Chinei la Formula 1 va avea loc duminică, de la ora nouă dimineaţă. Calificările sunt programate sâmbătă, cu începere de la ora 10:00. Aceasta va fi a 11 cursă de Formula 1 desfăşurată pe circuitul din Shanghai.

Şase din cele cele 11 curse au fost câştigate de piloţii care au plecat din pole position.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑