S-a încins lupta la vârf! Titlul se poate decide în etapa a 29-a , după meciul Stelei cu ASA Târgu Mureș



S-a încins lupta la vârf! **Titlul se poate decide în etapa a 29-a**, după meciul Stelei cu ASA Târgu Mureș

VIDEO Steaua - Petrolul 0-1. Petrolul a dat lovitura și a plecat cu toate punctele de pe Arena Națională, reușind să se impună cu 1-0 în fața Stelei. Lupta la titlu s-a relansat cu 9 etape înainte de final, iar ASA Târgu Mureș este acum la doar 4 puncte în spatele roș-albaștrilor.

Echipa lui Liviu Ciobotariu pare singura contracandidată a campioanei României, în condițiile în care Petrolul a pierdut teren și este la 10 puncte în spatele bucureștenilor, în ciuda victoriei de joi seara.

></p><p><strong>În etapa care începe vineri, a 26-a, atât Steaua, cât și ASA, au meciuri complicate, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.</strong> Echipa antrenată de Costel Gâlcă joacă pe terenul Astrei, acolo unde a pierdut cu 0-2, în semifinalele Cupei Ligii, în timp ce ardelenii primesc vizita celor de la CS U Craiova, echipă neînvinsă de 19 meciuri în Liga 1.</p><p><span style=Târgu Mureș - CS U Craiova este ÎN DIRECT la Digi Sport 1, sâmbătă, de la ora 16:30. Fazele video sunt ÎN TIMP REAL pe digisport.ro și m.digisport.ro!

Astra - Steaua este ÎN DIRECT la Digi Sport 1, duminică, de la ora 19:30. Fazele video sunt ÎN TIMP REAL pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Cel mai probabil, titlul se poate decide chiar în etapa a 29-a, atunci când Steaua și ASA Târgu Mureș se vor întâlni la București. În tur, echipa din Ghencea a pierdut cu 0-1, după un meci tensionat, în care Gabi Mureșan l-a accidentat grav pe Raul Rusescu.

După întâlnirea cu ASA, Steaua joacă imediat derby-ul cu Dinamo, însă are avantajul că în ultimele două etape ar putea întâlni două echipe lipsite de griji, fără obiectiv, CSMS Iași și FC Botoșani.

De cealaltă parte, Târgu Mureș întâlnește cinci echipe care se luptă să evite retrogradarea, însă CFR și Oțelul au mai degrabă șanse teoretice să evite matineul.

Etapa a 26-a: Astra - Steaua
Etapa a 27-a: Steaua - Oțelul
Etapa a 28-a: U Cluj - Steaua
Etapa a 29-a: Steaua - Târgu Mureș
Etapa a 30-a: Dinamo - Steaua
Etapa a 31-a: Steaua - Chiajna
Etapa a 32-a: FC Brașov - Steaua
Etapa a 33-a: Steaua - Botoșani
Etapa a 34-a: CSMS Iași - Steaua

Etapa a 26-a: Târgu Mureș - CS U Craiova
Etapa a 27-a: CFR Cluj - Târgu Mureș
Etapa a 28-a: Târgu Mureș - Pandurii
Etapa a 29-a: Steaua - Târgu Mureș
Etapa a 30-a: Târgu Mureș - Viitorul
Etapa a 31-a: Gaz Metan - Târgu Mureș
Etapa a 32-a: Târgu Mureș - Petrolul
Etapa a 33-a: Astra - Târgu Mureș
Etapa a 34-a: Târgu Mureș - Oțelul

Toate meciurile din Liga 1 sunt ÎN DIRECT la Digi Sport 1, iar fazele video sunt ÎN TIMP REAL pe digisport.ro și m.digisport.ro!

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑