S-a schimbat liderul, dar la golgheteri! Gregory Tade a ajuns la 15 goluri și a trecut de Bogdan Mitrea



 

**VIDEO** S-a schimbat liderul, dar la golgheteri! Gregory Tade a ajuns la 15 goluri și a trecut de Bogdan Mitrea

"Trebuie să te oprești! Să ne lași pe noi, atacanții, să înscriem!". Asta i-a transmis Gregory Tade (28 de ani) luna trecută golgheterului Ligii 1 de la acea vreme, fundașul Bogdan Mitrea (Viitorul), care de atunci a urmat indicațiile francezului și chiar a ratat un penalty.

Gregory Tade a profitat din plin și, ajutat de colegii săi de la CFR Cluj, a devenit duminică noul lider din clasamentul golgheterilor Ligii 1. Cu "dubla" marcată în prima repriză a partidei cu FC Botoșani, Tade a ajuns la 15 reușite (trei din penalty), fiind primul în top.

Atacantul adus de CFR în 2013 de la St. Johnstone este urmat de Bogdan Mitrea (Viitorul - 14 goluri), Mihai Roman II (Pandurii - 13 goluri) și Ousmane N'Doye (ASA Târgu Mureș - 12 goluri). Alți trei fotbaliști au câte 11 reușite în acest campionat: Bilinski (Dinamo), Constantinescu (FC Brașov) și Tamuz (Petrolul), în vreme ce Claudiu Keșeru, plecat la arabi, a rămas cu cele 12 reușite din tur.

Interesant este că CFR Cluj nu a pierdut niciuna dintre partidele în care Gregory Tade a marcat, acesta reușind trei duble până acum, cu Astra (4-1), Gaz Metan (4-1) și FC Botoșani.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑