Luptă strânsă pentru medaliile de bronz cu o etapă înainte de finalul campionatului Olandei



Foto: theguardian.com

După ce PSV şi-a asigurat titlul în Olanda cu câteva etape înainte de final, iar Ajax nu mai poate pierde locul doi, lupta mare se dă pentru medaliile de bronz.

Pentru locul trei luptă Feyenoord şi AZ Alkmaar. Ultima a învins pe teren propriu NAC Breda în penultima etapă din Eredivisie cu scorul de 3-2. Gazdele au deschis scorul în minutul 12 prin Steven Berghuis, însă echipa din Breda a întors rezultatul într-un interval de patru minute, la finalul primei reprize.

Mai întâi, Jeffrey Sarpong a egalat, iar Adnane Tighadouini a înscris golul doi. AZ Alkmaar a revenit în ultimele zece minute, prin golurile lui Robert Muehren şi Markus Henriksen. Ultimul a marcat un gol de poveste, aducând victoria echipei sale.

După această victorie, AZ Alkmaar a egalat la puncte ocupanta locului trei, Feyenoord, care are însă cu un meci mai puţin disputat. Echipa din Rotterdam va juca luni împotriva formaţiei Vitesse.

Proaspăta campioană, PSV Eindhoven a obţinut o nouă victorie. Formaţia pregătită de Philip Cocu a învins Heracles cu scorul de 2-0. Pentru PSV au marcat Depay şi Willems.

Ajax Amsterdam la fel a obţinut victorie în penultima rundă. Lăncierii s-au impus în faţa formaţiei Cambuur cu 3-0. PSV şi Ajax şi-au asigurat deja participarea în sezonul viitor în Liga Campionilor.  

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑