Dumitru Dragomir anunță apocalipsa: ”Praful se va alege de cluburile care vor retrograda”



 

**VIDEO** Dumitru Dragomir anunță apocalipsa: ”Praful se va alege de cluburile care vor retrograda”

Liga 1 se pregătește de unul dintre cele mai interesante sezoane din istoria sa, urmând ca nu mai puțin de șase formații să retrogradeze, pentru ca din vara lui 2015 să avem doar 14 formații în prima divizie. Fostul șef al LPF nu e de acord cu acest sistem și Dumitru Dragomir anunță apocalipsa.

În direct la Fotbal Club, pe Digi Sport 1, prin telefon, Dragomir a criticat modificarea sistemului competițional: “Mi se pare că s-a făcut o mare greșeală. E fără precedent în istoria omenirii să retrogradeze șase echipe dintr-un campionat. Retrogradau patru în primul an și dacă nu-mi convenea cu 16, reglam anul următor. Fotbalul românesc, cel puțin la nivel de club, va scădea foarte mult, pentru că nu sunt fonduri. Va fi un an dezastruos din punct de vedere al retrogradării. O să vedeți, nimeni nu s-a gândit la asta. Toată lumea spune că se pricepe, dar nu înțelege nimic. Cluburile care vor retrograda, praful se va alege de ele. Nu trebuia să tăiem imediat atât de mult. Mergi în trepte. Putei să vii la 14, dar sunt puține. Nu e drept să retrogradeze o dată șase echipe. Acestea sunt moarte definitiv și irevocabil. Vii cu o retrogradare de patru echipe, după aceea dai iar patru și gata, s-a terminat.”

Întrebat cine crede că va lupta pentru titlu, fostul șef LPF a anunțat o candidată supriză la primul loc: “Între Steaua, Petrolul, Astra și CFR Cluj. Și o surpriză s-ar putea să fie Craiova, dacă într-adevăr fac cele 4-5 transferuri pe care eu le-am auzit zilele astea.”

În fine, chestionat în privința posibilei cumpărări a clubului Rapid de către avocatul italian Angelo Massone, Dumitru Dragomir crede că doar într-o situație afacerea e posibilă: “Dacă are nevoie de bani domnul Massone, se face tranzacția.”


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑