Un dinamovist a luat ochii împotriva Stelei: ”A făcut cel mai bun meci din Liga 1”



010 августа 2015

 

**VIDEO** Un dinamovist a luat ochii împotriva Stelei: ”A făcut cel mai bun meci din Liga 1”

VIDEO Steaua - Dinamo 0-0. Chiar dacă roș-albaștrii au dominat întreaga repriză secundă a derby-ului de pe ”Arena Națională”, scorul final a fost egal, asta și datorită organizării foarte bune a defensivei ”câinilor”.

Dinu Gheorghe, președintele executiv al celor de la Dinamo, a spus, prezent fiind în studioul emisiunii ”Digi Sport Special”, că a făcut analiza meciului de duminică seară și a explicat și concluziile la care a ajuns.

”Este un rezultat bun, pe care noi l-am obținut în deplasare. O primă repriză bună, în care am remarcat forțe egale pe teren, dar în partea a doua am comis greșeli neforțate, Steaua a avut două ocazii plus o bară și acesta a fost până la urmă derby-ul”, a spus Dinu ”Vamă”.

Oficialul ”câinilor” a pus evoluția mai puțin bună a echipei sale din partea a doua a meciului și pe faptul că jucătorii veniți de pe bancă nu au adus nimic plus în joc.

”Jucătorii care au intrat de pe bancă sunt foarte tineri și nu au adus plusul pe care-l așteptam. După schimbarea lui Feussi, de la pauză, Mircea Rednic a trebuit să-l retragă pe Filip pe stânga.

Am mai remarcat prestația lui Steliano Filip, a lui Mevlja dar și a lui Andrei Marc, care a făcut cel mai bun meci al lui de când joacă în Liga 1.”

Într-un final, Dinu Gheorghe a vorbit și despre Gnohere.

”La prima vedere pare că nu a jucat deloc bine, dar el s-a mișcat mult, a jucat pentru echipă. În plus, trebuie să ținem cont că a fost al doilea lui meci în care a stat pe teren 90 de minute, vine după patru luni de pauză. Suntem mulțumiți de el, după ce va mai slăbi va fi alt jucător”, a conchis Dinu Gheorghe la Digi Sport.

Ludmila Cuptor (facebook, vk, ok-1, ok-2, instagram, linkedin, mirtesen, mail.ru, myspace, twitter, privet.ru, forsquare, sports)

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑