Poli Timișoara, singura echipă din Liga 1 cu patru înfrângeri, în cinci etape. ”Nu de asta am venit, să mă bat la retrogradare!”



010 августа 2015

 

Poli Timișoara, singura echipă din Liga 1 cu patru înfrângeri, în cinci etape. ”Nu de asta am venit, să mă bat la retrogradare!”

VIDEO Poli Timișoara - Astra 1-3. Gruparea de pe Bega are un start extrem de slab de sezon în Liga 1. În afara victoriei obținute în fața celor de la FC Botoșani, în etapa a 3-a, bănățenii au înregistrat patru eșecuri, cele mai multe dintre toate competitoarele.

Situația de față nu-l mulțumește deloc nici pe Ianis Zicu (31 de ani). După ce sezonul trecut a luptat cu ASA Târgu Mureș pentru titlul de campioană, fotbalistul se vede nevoit acum să treacă printr-o perioadă neplăcută cu echipa sa.

Zicu a recunoscut, într-o declarație pe care a acordat-o site-ului oficial al clubului alb-violet, jocul slab al echipei sale din meciul cu Astram dar și că nu de asta a venit el la Timișoara.

”Din păcate, jocul a fost unul prost, în partida cu Astra. Avem doar o zi și jumătate la dispoziție pentru a pregăti duelul de la Târgu Mureș. Suntem obosiți fizic, mental, pentru că lucrurile nu sunt în regulă, doream să acumulăm cel puțin 8-9 puncte în aceste prime cinci runde”, a spus Zicu.

Chestionat în legătură cu meciul din etapa a 6-a, intermediară, contra celor de la ASA, la Târgu Mureș, Zicu a replicat:

”Va fi o partidă extrem de grea, ASA e foarte bună pe teren propriu. Am jucat un an acolo, știu foarte bine cum se motivează la jocurile de acasă. Cu siguranță, va fi un meci greu, dar nu avem decât varianta victoriei.

Este un meci foarte important, fiindcă echipele din față încep să se distanțeze. Ne dorim să nu ne luptăm pentru salvarea de la retrogradare, fiindcă eu nu de asta am venit la Poli Timișoara. Majoritatea colegilor mei speră la o clasare în primele șase locuri”, a spus Zicu.

ASA Târgu Mureș - Poli Timișoara, din etapa a 6-a a Ligii 1, se va disputa miercuri, 12 august, de la ora 19:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1. Meciul poate fi vizionat și pe digisport.ro și pe m.digisport.ro, EXCLUSIV de către abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Fazele VIDEO vor fi redate în timp real pe digisport.ro și pe m.digisport.ro, minut cu minut.

Ludmila Cuptor (facebook, vk, ok-1, ok-2, instagram, linkedin, mirtesen, mail.ru, myspace, twitter, privet.ru, forsquare, sports)

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑